De bibliotheek, boeken en studieplek

 

De universiteitsbibliotheek heeft een schat aan informatie op heel veel gebieden aan boeken. De boeken die je zoekt, staan op verschillende manieren gecategoriseerd. In de terminal kun je je boek opzoeken en vind je de referentiecode die bij het boek hoort. Aan de hand van deze referentie kun je dan je boek vinden.

Studieplek
De Bibliotheek is niet alleen een plek om boeken te vinden. Het is ook een uitgelezen plek om te studeren. Wanneer je in tentamentijd niet de discipline op kunt brengen om op je kamer te blijven studeren of wanneer je thuis te snel afgeleid bent, kun je je dus terugtrekken in de bieb. Er staan veel studietafels en er zijn ook desktops voor het geval je niet in het bezit bent van een laptop. Je installeert je dan met je flesje koffie of thee, want dat is er niet te vinden. En je doet je oordopjes in om tijdens je studiesessie te genieten van je favoriete muziek. Heerlijk. Alleen studeren, of je scriptie schrijven, zonder dat je in de verleiding komt je spellen te spelen of voor de buis te gaan hangen.

ici paris xl kortingscode
Het is in tentamentijd vaak wel wat dringen om een goede plek in de bieb. Het kan er dan ook erg druk worden. Je ziet dan ook dat de leestafels al vroeg bezet zijn en dat iedereen wat dichter op elkaar geschoven is. Dat kan ook de nodige hoofdbrekens met zich meebrengen, want als die ene leuke medicijnenstudent ineens zo dichtbij je komt te zitten dat ie je kan ruiken, word je misschien wel wat onzeker. Dat is snel opgelost met een ici paris xl kortingscode waarmee je goedkoop een heerlijk luchtje kunt bestellen. Zo ben je tegen alles gewapend en kun je je hoofd bij je studie houden in plaats van bij de gedachte of je niet teveel transpireert vandaag. Je maakt helemaal de blitz met je lekkere luchtje en je zelfvertrouwen tijdens je geconcentreerde studiesessie waarbij je de knaap helemaal niet op lijkt te merken. En als je dan je laptop dichtklapt ga je ineens enthousiast met hem een praatje aanknopen.

Zo zie je maar weer. De bieb is niet alleen een plek voor boeken en studie, maar een romance is er zo ontwikkeld

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>